dimarts, 18 de setembre del 2012

Bar a Vins - Fàbrica Moritz

Bar à Vins va obrir el 17 de Setembre
Bar à Vins obre les seves portes a la Fàbrica Moritz Barcelona

Més de 400 referències de vi estaran a l'abast de totes les butxaques

Font: El Periódico de Catalunya / Suplement Gourmet's

Molts es preguntaran ¿cervesa i vi? Sí, per Moritz ambdós ocupen espais complementaris, que poden conviure a la seva fàbrica lúdic gastronòmica. Bar à vins, que es va inaugurar ahir dilluns, neix amb la idea de dirigir tant als coneixedors del vi com als que estan començant a interessar-se per ell. D'aquesta manera, en aquest espai es podrà gaudir del vi d'una manera relaxada i amena, i també hi haurà l'opció de participar en tasts de la mà d'un enòleg. La carta comptarà amb més de 400 ampolles i 40 referències en copes, on destacaran els vins catalans (un 60%), els francesos (20%) sobretot d'Alsàcia en honor al fundador Louis Moritz, així com els espanyols i internacionals.
 

Bar à Vins oferirà un ambient lúdic, amb amplis horaris (12.00 a 01.00 tots els dies  de l'any) i una carta accessible per a totes les butxaques formada per vins de gran qualitat d'arreu del món

Nom: Bar a Vins
Ubicació: Antiga fàbrica Moritz
Lloc: Ronda Sant Antoni 41, Barcelona

Un altre dels objectius de Bar à Vins és ser accessible per a totes les butxaques. I aquí és on entra un tirador de vi molt especial fabricat en alumini i que, gràcies al gas argó, conserva el vi intacte encara l'ampolla ja estigui oberta. Es tracta d'un sistema de conservació desenvolupat per la pròpia marca per oferir un ampli ventall de vi per copes. Aquests tiradors s'acoblen individualment a cada ampolla i injecten gas argó a baixa pressió que la deixen completament estanca evitant l'oxidació i garantint la qualitat del vi durant mesos. Els clients podran, llavors, degustar vins com Vega Sicília, Petrus, Romanée Conti, Mouton Rothschild o Ermita a partir de 2 cl., Quan per a molts s'ha tractat d'una oferta més que prohibitiva. A més d'aquest format, també podrà demanar una mitja copa (5 cl.), Una copa (10 cl.), El Porronet (30 cl.) I una ampolla sencera. Una altra novetat és el "rènting de vins", que es basa en degustar per copes una de les ampolles que en aquest moment no està seleccionada pagant una prima extra que s'abonarà si el client es queda amb l'ampolla sencera.
L'equip de sommeliers, liderat per Xavi Ayala que també és el president de l'Associació Catalana de Sommeliers, orientarà els clients i durà a terme una tasca de recerca perquè la carta estigui en constant evolució. Els nous vins que s'aniran introduint podran conèixer amb diferents tasts en forma de ruta, com la Ruta Louis Moritz, que recull vins de les diferents regions que va recórrer Moritz d'Alsàcia a Barcelona, ​​o "Els accents del vi", amb tres vins chardonnay conreats en diferents latituds. Però no tot acaba amb els vins. El xef Jordi Vila ha dissenyat una carta divertida per acompanyar-los. Hi haurà petit fours salats, gougères, panets, galetes, cocottes, embotits, formatges ... "L'oferta gastronòmica d'aquest espai és un pas més en l'excel · lència que ens hem proposat a l'hora de desenvolupar tota la proposta gormanda de la Fàbrica Moritz", resumeix Vila
Totes les referències del Bar à Vins també estaran disponibles a la cerveseria i en la Brasserie Louis Moritz, la inauguració està prevista abans de finals d'any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada